Ann-Marie Näslund är initiativtagare till Naturlig Syn och fick Leo att komma till Sverige första gången 2012. Sedan dess har 11 tvådagars-utbildningar arrangerats i Sverige med nöjda deltagare från hela landet samt 5 andra länder. Ann-Marie fungerar som utbildningsarrangör och informatör i verksamheten.

 

Hon är utbildad marknadsekonom och projektledare med fokus på B2B i teknikområden. Ann-Marie är inriktad på hållbar utveckling och är engagerad inom vetenskap, forskning, hälsa och kroppens egen läkningsförmåga. Ann-Marie, som själv länge bar glasögon, har goda erfarenheter av Leo Angarts synträning och delar därför gärna med sig.

I 38 år har jag haft glasögon för att korrigera närsynthet. För ett par år sedan kände jag att ögonen var mer ansträngda än någonsin och gick till optikern.

 

Jag blev föreslagen nya glasögon, och dessutom progressiva. Spontant kändes det helt fel, och jag väckte frågan: Går det att i stället träna upp synen?

 

Så småningom upptäckte jag att det fanns dokumenterad forskning och började träna i egen regi i mars 2011. Några månader senare mätte optikern min syn. Glasögonen var för starka! Jag hade kommit en bit på väg men var inte i mål.

 

För att kunna se ännu bättre sökte jag vidare och hittade senare under året Leo Angart och hans framgångsrika synträningskoncept som finns representerat i många länder världen över.

 

Sedan dess har vi utvecklat ett samarbete och jag är glad att kunna presentera Leo Angart i Stockholm under april och maj 2012, då han för första gången kommer till Sverige.

 

0