Holistisk syn

 In Uncategorized
Postat den 4 november, 2013

dreamstime_m_12964207

För två veckor sedan gick jag, Bertil Wosk, en två dagars workshop om att få synen tillbaka och slippa glasögon genom att träna synen. Och detta oavsett hur mycket du är närsynt, översynt, ålderssynt, har astigmatism eller är skelögd.

Kursen leddes av Leo Angart som är en av världens främsta på detta område. Leo är fantastiskt kunnig och en duktig och inspirerande föreläsare. Han hade själv glasögon men blev av med dem för 22 år sedan och har inte behövt dem sedan dess.

Många har blivit av med sina glasögon eller linser även om de har haft över 10 dioptrier. Låter det fantastiskt, då har du möjlighet att gå på en föreläsning med Leo den 18 november i Stockholm. Och det kostar bara 100 kr.

Se naturligsyn.se

Själv har mina ögon redan blivit bättre på dessa två veckor och det är dags att köpa svagare glasögon. Båda ögonen har förbättrats med 0,25 dioptrier på två veckor och detta trots att jag inte har hunnit träna så mycket som jag borde. Enligt Leo är det sämsta att ha progressiva glas, vilket jag har, men nu blir det inga mer progressiva glas.

Bertil Wosk, Holistic

Recent Posts
0