Kontakta

BOKNING AV SYNOPTIMERING
1) Du ringer oss. Kostnadsfri information.
2) Du får ett förslag på upplägg.
3) Du tar ställning till förslaget.
4) Du får via e-post special-framtaget material för just ditt behov
5) Du får länk till ett video-konferensprogram. Det är enkelt.
6) Vi träffas online: mäter upp synen, gör träningsprogram.
7) Uppföljning

Naturlig Syn
Anita de Las Lomas
(Ann-Marie Näslund)
info@naturligsyn.se
0709 96 86 22

Ann-Marie Näslund, numera kallad “Anita de Las Lomas” är varken ögonläkare eller optiker. I stället är hon utbildad marknadsekonom och projektledare och har länge haft fokus på B2B i teknikområden. Ann-Marie är inriktad på hållbar utveckling och engagerad inom vetenskap, forskning och kroppens egen läkningsförmåga. Hon är till naturen skeptisk, öppensinnad, nyfiken och undersöker gärna. Naturlig Syn startades av Ann-Marie 2012.

“Naturlig Syn är det viktigaste jag någonsin har arbetat med och det har en enorm potential” säger Ann-Marie.

Hon bar själv glasögon i 38 år, har goda erfarenheter av Leo Angarts synträning och delar därför gärna med sig. Läs Ann-Maries berättelse i kort version nedan eller hela EN NÄRSYNT BERÄTTELSE här.

I 38 år har jag haft glasögon för att korrigera närsynthet. För ett par år sedan kände jag att ögonen var mer ansträngda än någonsin och gick till optikern. Jag blev föreslagen nya glasögon, och dessutom progressiva. Spontant kändes det helt fel, och jag väckte frågan: Går det att i stället träna upp synen? Så småningom upptäckte jag att det fanns dokumenterad forskning och började träna i egen regi i mars 2011. Några månader senare mätte optikern min syn. Glasögonen var för starka! Jag hade kommit en bit på väg men var inte i mål. För att kunna se ännu bättre sökte jag vidare och hittade senare under året Leo Angart och hans framgångsrika synträningskoncept som finns representerat i många länder världen över. Sedan dess har vi utvecklat ett samarbete och jag är glad att kunna presentera Leo Angart i Sverige ända sedan 2012.

0