Leo Angart

Synträning är ett omfattande kompetensområde som få verkar behärska. Borde vi inte få lära oss om detta redan på dagis? I en del länder är det mer välkänt än i andra.

Leo Angart reser världen över och håller utbildning i synträning för vanliga människor som vill slippa att använda glasögon. I 19 år har han i princip ”bott” på flygplatser, hotell och utbildningslokaler för att sprida synträning på all världens kontinenter.

På ett enkelt och effektivt sätt gör han det möjligt för var och en av oss att vårda vår syn i vardagen genom sund användning av ögonen. Han har tagit fram lättförståelig information baserad på senaste forskningsrönen världen över och är idag en etablerad författare inom detta skrå med böcker på olika språk. Fler behöver känna till vilka otroliga möjligheter som ryms inom friskvård för ögonen och synen.

Leo Angart är ursprungligen från Danmark. Tidigare har han varit konsult inom teknikbranscher i näringslivet samt inom personlig utveckling och NLP. Han bar glasögon i mer än 25 år. Efter tre månaders träning 1991 återfick han fullgod syn efter närsynthet på -5,5. Här hittar du hans egen webbsida med video där han berättar om detta själv: www.vision-training.com

I boken IMPROVE YOUR EYESIGHT NATURALLY beskriver han övningarna. Sedan april 2012 har han hållit workshops även i Sverige som var fullbokade från start. Trots sina djupa kunskaper bemästrar Leo konsten att kommunicera lättförståeligt och underhållande. Han utbildar på engelska men förstår svenska, vilket är en fördel för oss här i Sverige. Besök gärna hans webbsida www.vision-training.com som innehåller flera hundra undersidor med mycket värdefull information och moderna forskningsrön. Navigationen är lite annorlunda, men prova att använda menyraden längst ner. Det finns även en hel del material för nerladdning. Hör av dig till Ann-Marie om det är något särskilt du söker.
Här hittar du Leo Angarts youtubekanal som du med fördel kan prenumerera på.

0