FUNGERAR DET?

Det är sällan någon som ifrågasätter möjligheten att träna kroppens muskler. I och runt varje öga har vi nio muskler, dvs 18 muskler i båda ögonen tillsammans. De yttre musklerna kan vi träna. Oj, vilken skillnad det blir! De inre musklerna kan vi hjälpa på andra sätt. Förutom muskelträning, handlar det om att styra vår kropp med vår medvetna tanke, att få igång cirkulationen, vidseendet, koordinationen samt kalibrera ögonen tillsammans med synhjärnan. Synsystemet och ögonen och tillämpar samma logik som resten av kroppen. 

FLER OCH FLER LYCKAS

De flesta människor i samhället har ingen aning om vilka enorma möjligheter som finns för att må bra, att läka sin kropp, att återskapa hälsa och välbefinnande … Ända sedan 2012 har vissa människor hittat till oss i NATURLIG SYN. Dessa ”vakna” människor förstår att allt består av energi som vibrerar i olika frekvenser. Att vi människor är fullt kapabla att läka oss själva. Vi är många nu som känner till en massa bra saker som vi vill dela med oss av. Här finner du några intervjuer som lyckats komma ut:
Ulrika Andreasen

ULRIKA BERÄTTAR: SER BÄTTRE ÄN PERFEKT

Jag såg Anita i en intervju på youtube-kanalen Frantz & Ståhl. Jag bestämde mig direkt att anlita Anita med naturlig synoptimering. 
Utgångsläget var progressiva glasögon, med översynthet och astigmatism. Jag antog utmaningen och bestämde mig för att lyckas med min träning. Under fyra månader har jag lagt en halvtimma, uppdelat på 10 minuter morgon, middag och kväll. Jag tränade extra med mitt vänstra öga numera samarbetar med mitt högra. Enligt syntavlan har jag fullgod syn och ser raden 20/20. Inte nog med det, jag kan läsa ytterligare en rad med båda mina ögon, dvs jag läser bonusraden 20/16 från 3 meters håll. Även du kan, med träning förändra ditt liv och slippa glasögon på samma sätt som jag gjort. Ålder är inget hinder. Det viktiga är att ha rätt mindset., bara att ha rätt mindset.
Ulrika Andreasen, Digitaliseringskonsult

Mariann Fogelberg

MARIANN BERÄTTAR: AVSEVÄRT BÄTTRE SYN

När jag började min resa med synoptimering för några månader sedan, hade min optiker vid två tillfällen sagt att jag hade början till grå starr, och efter sista tillfället kände jag tydligt en försämring. Nu efter att jag tränat med Anitas program har jag inget kvar av grå starr och min syn har förbättras avsevärt. Synoptimeringen har bestått av avslappning, muskelträning och jag har följt programmet jag har blivit rekommenderat. Något som är väldigt viktigt är att visualisera det man önskar, att jobba med energierna, mentalt, vilket jag gjort en hel del. Jag är så tacksam för att jag har fått denna möjlighet till att läka mina ögon och använder inte glasögon alls längre. Detta är en möjlighet som fler människor skulle kunna utforska. Det handlar om naturlig läkning. Det är egentligen bara så som det borde vara.
Mariann Fogelberg

Fredrik Svahn

FREDRIK BERÄTTAR: BÄTTRE DISTANSSEENDE

Efter att ha använt progressiva glasögon i över ett år, hade ögonen förtvinat, tappat sin funktion och hamnat i ett låst läge. Efter att ha kört synoptimering i några månader har ögonen börjat fungera igen. Jag har nu fått tillbaka synen på långt håll och använder inte längre glasögon, förutom på nära håll framför dator och mobil. Redan nu märker jag att det har gjort skillnad. Det är en liten bit kvar, och jag vet att det kommer att krävas träning tid och tålamod. Samsynen mellan mina ögon behövde kalibreras och jag har tränat detta med en speciell typ av koordinationsträning. I vissa vinklar fungerar det nu riktigt bra, och i andra behöver jag träna ytterligare. Tänk när fler upptäcker vilka möjligheter som finns för oss alla att positivt påverka vår hälsa och vårt välmående. Det är intressant att vara del av denna tid, då mycket som tidigare varit dolt kommer fram i ljuset.Fredrik Svahn