Solsken ger extra god sikt

 In Uncategorized

2012-01-10

Mina styrkor är för tillfället runt -1.5 och jag märker en liten förbättring varje dag, dock är synen inte konstant utan växlar lite fram och tillbaka. Allra bäst ser jag i dagsljus och när solen är uppe och ger ett klart och naturligt ljus. När jag under de senaste veckorna har åkt längdskidor i spåren i solsken har jag upplevt synen knivskarp och kunnat åka i okänd terräng helt utan glasögon.

När det är vackert väder, och ser jag så skarpt att jag uppfyller kraven på att köra bil helt utan glasögon. Men när det är riktigt mörkt ute, med regn och snöslask i dålig sikt, använder jag ett par glasögon med styrkan -2.0 fortfarande. Det sägs ta längre tid att få upp synskärpan i dunkel belysning, men jag jobbar på det!

Recent Posts
0