VEM ÄR INTRESSERAD AV SYNOPTIMERING?

De flesta som kommit ända hit, vet att detta är för dem! Andra kan undra varför man ens kommer på idén att ”synoptimera”. Synoptimering i teorin är en fantastiskt bra idé för alla människor. Dock är det så att man behöver ha engagemang för sin hälsa och sig själv, vilket endast ett fåtal prioriterar. Man behöver göra ett åtagande för sig själv, med intresse och tid. Det handlar om så mycket mer än bara dina ögon. Du får ut mycket mer än du kan föreställa dig.

KUNNIGA INOM NATURLIG LÄKNING

De som hittar hit brukar vara nyfikna, välutbildade människor med intresse för kropp och sinne. Många är kroppsterapeuter, terapeuter inom naturlig läkning, coacher inom näring eller livsstil. Läkare och sjuksköterskor hittar hit och finner ”nya” kraftfulla verktyg. Känner du i din kropp att du vill veta mer, kan detta vara något för dig. Vill du lära dig mer om livskraft, vitalitet och naturlig läkning? Då har du kommit helt rätt! 

EN PRICKIG KANIN

Är du mer intuitiv än många i din omgivning? Har du god kontakt med din ”inre kompass”, och har förmågan att känna? Många som hittar oss känner igen sig i beskrivningen. Här berättar jag om min upplevelse.

SJÄLVLÄKNING

Många av dem som hittar oss, vet att kroppen kan läka sig själv. Ibland kan den behöva lite extra hjälp. Många av våra klientvänner har makalösa berättelser om hur de utan så kallade läkemedel har läkt sig själva.

NYFIKEN OCH INTRESSERAD

Att vilja hjälpa sina ögon och sin syn en aning, är fullt tillräckligt för att börja med synoptimering. Är du nyfiken och intresserad, har du allt att vinna. Potentialen att göra förbättringar är enormt stor! Välkommen!