Ögonlaser

NATURLIG SYN förespråkar en så naturlig hantering av vår kropp som det är möjligt. Vi har en mycket stor förmåga att reparera oss naturligt. Hjälp naturen att hjälpa dig! Kirurgi bör vara sista utvägen. Går det att välja synträning som alternativ till operation? I många fall är svaret ja.

Går det att få resultat vid synträning trots att jag tidigare HAR genomgått operation. Ja. Leo Angart har flera goda exempel på detta. Men “oskuret är bäst”. Du har större chanser att få ett fullgott resultat om du inte tidigare har genomgått operation. Eftersom vi saknar blodkärl på vissa ställen, har ärr svårt att läka. Det finns studier som visar att ärren aldrig läker.

Många anser sig vara nöjda efter ett kirurgiskt ingrepp i form av ögonlaser eller annan typ av synoperation vid brytningsfel, så kallad “refraktiv kirurgi”. Har man bestämt sig för att göra en sådan operation och är nöjd med den, då hoppas ju även vi att allt ska gå bra. Står du inför att ta ett beslut om operation, rekommenderar vi dig att läsa och bilda dig din egen uppfattning. Det finns dock risker, och dessa är det svårt att hitta information om. Ta god tid på dig. Då och då händer det att man kommer till oss efter en operation, när resultatet inte blev som önskat. Så därför säger vi: Det är betydligt bättre att komma till oss o-opererad! Då har du fortfarande en intakt och oförstörd hornhinna, och chanserna att vi ska kunna hjälpa dig är större.

0