Så säger kunderna

Hej Ann-Marie! Vill bara skicka iväg ett STORT TACK för er workshop i helgen som gick! Det var min man, sonen 22 år och jag som kom och vi är lika nöjda alla 3, Fantastiskt! Jag vill bara att du skall veta att det är så fint att du finns med i konceptet, du kompletterar Leo så himla bra!  Hoppas att du kan se ditt värde i det här också, för helt klart, behövs Du! Jag är sugen på att tima in en av månadsträffarna hemma hos dig också kanske inte genast, utan nu skall jag träna. Syntavlan sitter på insidan av ytterdörren och vi har prickar i golvet på 1,2 och 3 meter. Lillebror har testat och upplevde en förbättring genom en “slalomåkning” på syntavlan! Han är den största av alla datorfreaks i vår familj. Lovar att skicka glada utrop då våra ögon får till nya upptäckter i vår naturliga syn. Kramar Gunilla Bogren, Linköping

– Det som var mest intressant var övningarna som gör att jag själv kan få bättre syn. Du ska absolut gå om du är intresserad, har ett öppet sinne för att prova det som sägs, jag har redan gjort förbättringar med dessa metoder.
– Allt det om spänningar och energi i ögonen var mest intressant. Jag skulle vänta med att uttala mig tills jag försökt själv med övningarna minst en månad.
– ”Enkelheten i systemet” var intressant. Till andra skulle jag berätta lite om vad som behandlats och rekommendera kursen.

Mest intressant var:
1. Att förstå mekanismen bakom glasögon och hur de påverkar vår syn.
2. Att se är att använda hjärnan och inte endast ögonen (en ny lärdom som gör att jag kommer att omvärdera och använda mina ögon och min syn på ett helt annat sätt)
3. Aha-upplevelser vid några övningar
4. Förvåning över hur lätt det kan vara att åtgärda vissa synfel, speciellt hos barn. Mycket intressant. Detta ger en helt ny syn på synen. Lite flummigt med ”energiövningar”, ej helt övertygande för dem som måste ha bevis för saker och ting, men värt att prova. Om resultatet och synförbättring visar sig så kan jag varmt rekommendera er workshop.

– Jag gillade Leos approach till det hela, både val av övningar och upplägg, mycket intressant. Också intressant med 50 övningar per dag. Workshopen rekommenderas!
– Att få konkreta tips på hur synträningen kan genomföras en ”normal” vardag och att synfel faktiskt kan minskas med träning. Ge dig in i det med ett öppet sinne!
– Skelnings- koordinations och närsynthetsträningen var mest intressant. Allt var lika intressant men det var roligast med problemen man själv lider av. Lite svårt med engelska. Er workshop är helt klart värd att gå.

– Allt var intressant. Som närsynt var för mig de dedikerade övningarna intressanta. Bra med alla tips man fick från Leo, Ann-Marie och en del övriga deltagare. Jag kommer att säga till andra att de absolut ska gå på denna workshop. Man kommer långt med att läsa boken men Leos workshop ska man komplettera med för bästa förståelse.
– Snöret och pärlan samt dyslexi var mest intressant. Spännande, intressant och helt fantastiskt om det fungerar.
– Jag tycker att det är intressant att med tanke på hur lätt Leo förklarar att man kan förbättra sin syn att det är så lite information om detta för övrigt. Gå på workshop. Superintressant! Tack.
– Mest intressant var astigmatism-träningen och hur viktigt det är att sluta med progressiva. Simply DO IT!

– Leos sätt att lära och framföra den fantastiska kunskapen om ögat och budskapet att det går att ändra synen var mest intressant. Mycket bra kompendium. Ann-Marie som organiserade så fint och översatte och tog sig an varje deltagare. Jag kommer absolut att rekommendera denna workshop. Tänk att kunna se klart utan glasögon. Ja, det är magic! Tack.
– Det var mycket intressant och man fick svar på alla frågor. Jag ska rekommendera varmt.
– Allt var lika intressant. Jag ska skicka alla jag kan till workshop!
– Bäst var informationen om astigmatism, och att få veta hur träning ger möjligheter till förbättrad syn.

0