Våra kunder

Våra klienter/kunder kommer från många håll men har några saker gemensamt: Ni är vakna, pålästa och nyfikna. Ni är mycket välutbildade. Ni är intresserade av hälsa, kropp och själ. En stor del av er är professionellt verksamma inom dessa områden som kroppsterapeuter, läkare, forskare, neurovetare, biokemister … Kortfattat kan man säga att gruppen består av människor som tänker själva och har ett öppet sinne för att undersöka nya saker.

Vi har nu arrangerat workshops i Sverige i 3 år (hittills över 20 stycken). Några personer har valt att öppet berätta om hur de med Leo Angarts träning har fått naturliga synförbättringar. Alla vill dock inte synas i medierna och det respekterar vi. Det är våra deltagare som själva väljer om de vill berätta.

Man kan inte vara för gammal för att synträna. Det är inte åldern som är det viktiga, utan inställningen. Vill du lära dig något nytt? Är du mottaglig för ny information? Är du intresserad? Då kan det här vara något för dig.

I “socioekonomiska termer”: 60% är kvinnor, 40% är män och åldersintervallet är 8-86 år. De flesta bor i Sverige, men vi har även kunder utifrån. Hittills från 6 olika länder.

Våra klienter är fantastiska! Under dessa 3 år vi har funnits, har ni tillfört oerhört mycket. Tillsammans lär vi oss nya saker och vi har mycket att tacka er för.

0