Pigga ögon på jobbet

Vill du ha FRISKVÅRD FÖR ÖGONEN på din arbetsplats eller konferens? Ann-Marie Näslund föreläser hos organisationer och företag med presentationen PIGGA ÖGON PÅ JOBBET. Minska ögontrötthet vid långvarigt arbete genom att skaffa rätt kunskap till ditt företag!

Trötta ögon på jobbet blir allt vanligare. Allt fler får sämre syn och känner sig frustrerade över att inte kunna fungera väl på jobbet. Upp till varannan datoranvändare rapporterar ögonbesvär enligt Arbetsmiljöverket. Ålderssynthet och behovet av läsglasögon ökar snabbt. Enligt optiker har vi en utbredd ålderssynthet på 4,2 miljoner i Sverige. Många har försökt lösa problemen med progressiva glasögon eller refraktiv kirurgi, som tyvärr ofta har oönskade bieffekter. Det som eftersöks är naturliga och mera hållbara vägar.

Musklerna kommer tillbaka när de tränas. Ålderssynthet orsakas av brist på flexibilitet och går att träna bort. Många andra synfel går också att träna bort. Dessutom kan man förebygga och lindra trötta ögon med enkla tips.

Ann-Marie Näslund startade Naturlig Syn 2012. Det är en verksamhet som handlar om naturlig synförbättring med friskvård och träning för ögonen. Under de två senaste åren har Ann-Marie arbetat tillsammans med Leo Angart och haft 22 workshops i Sverige.

Beställ en inspirerande och utbildande föreläsning till ditt företag!
Kontakta oss på 0709 96 86 22 eller mejla info@naturligsyn.se

0