Naturlig Syn utbildar inom synträning. Detta utgör ett eget kompetensområde som ligger utanför de branscher optiker och ögonläkare verkar i. Det vi arbetar med i Naturlig Syn är helt separerat från sjukvård och har inget med medicin, kirurgi eller ögonsjukdomar att göra.

 

Istället ägnar vi oss åt friskvård och träning.

Synträning är ett omfattande ämne som få aktörer arbetar med och behärskar. Vi arbetar med den världsledande experten Leo Angart. Leo reser på heltid över stora delar av världen och håller utbildning i synträning sedan knappt 20 år tillbaka. Han har tagit fram lättförståelig information baserad på modern forskning och är idag etablerad utbildare och författare inom området.

 

Träningen går ut på att stärka muskler och få ögat att jobba bättre ihop med hjärnan. Leo reser sedan 19 år över stora delar av världen på heltid och håller workshops i synträning med fantastiska resultat. Han är mycket eftersökt som föreläsare och är en etablerad författare inom synträning.

 

För vem: För dig med något brytningsfel: astigmatism, närsynthet, översynthet, presbyopi/ålderssynthet/behov av läsglasögon, skelning, konvergensproblem.
Leo Angart har hjälpt tusentals människor runt om i världen med sitt uppskattade sätt att göra synträning begriplig, kul och effektiv. Mycket av hans arbete handlar om enkla, effektiva övningar som avsevärt kan förbättra din syn.

 

Forskare har undersökt effekten av synträning. Till exempel publicerade den amerikanska optikerorganisationen en policyförklaring 1988 som stödjer effektiviteten i synträning. Detta dokument är baserat på 238 vetenskapliga studier.

Veta mera? Ring Ann-Marie Näslund 0709 96 86 22.

 
Våra produkter eller tjänster är inte avsedda för diagnostik eller behandling av något medicinskt tillstånd för ögat eller synsystemet. Utbildare/författare eller utbildningsarrangör är inte på något sätt ansvarig för någon skada som uppstår från användning eller missbruk av tillhandahållet material eller de övningar som föreslås. Om du är osäker, kontakta en expert.

0