CENSUR I MEDIERNA

När människor berättar om hur de har återfått hälsan från kroniska, allvarliga, ärftliga, och obotliga sjukdomar, finns inte något intresse från mediernas sida att skriva om detta. Läkare och sjukvårdspersonal är i regel inte heller intresserade att höra om det. Man kan ju tycka att det borde vara fantastiska nyheter både för läkarkåren och för medierna. TV, radio, dagstidningar borde väl bli överlyckliga för att få förmedla sådana nyheter … eller? Men så är det inte. Vad kan det bero på?

VI ÄR MÅNGA SOM VET

De flesta människor i samhället har ingen aning om vilka enorma möjligheter som finns för att må bra, att läka sin kropp, att återskapa hälsa och välbefinnande … Ända sedan 2012 har vissa människor hittat till oss i NATURLIG SYN. Dessa ”vakna” människor förstår att allt består av energi som vibrerar i olika frekvenser. Att vi människor är fullt kapabla att läka oss själva. Vi är många nu som känner till en massa bra saker som vi vill dela med oss av. Här finner du några intervjuer som lyckats komma ut:

LIGHT OF LOTTA 1

Vi fick besök i Spanien av Lotta på Youtube-kanalen ”Light of Lotta”. Denna kanal handlar om hälsa, kost, medialitet, spiritualitet, andlighet, kärlek och självaste livet. Här kan du lära dig massor om naturlig läkning.
April 2023

LIGHT OF LOTTA 2

Intervjun sändes i tre avsnitt. Detta är andra delen. Lotta är intuitiv, kunnig och inkännande. Hon är modig och bjuder in människor i sin kanal som talar fritt om naturlig läkning. Vi behöver mer av detta.
April 2023

LIGHT OF LOTTA 3

Detta är tredje delen av intervjun. Lotta kom ner till Spanien och kunde göra intervjun på plats. Detta är en kanal för människor som genomskådat systemet. Vi blir allt fler som upptäcker dessa fantastiska lösningar.
April 2023

FRANTZ & STÅHL

Annica Frantz & Emma Ståhl driver denna medvetna kanal som med humor och allvar lyfter viktiga ämnen. De informerar om  företeelser som vi behöver veta för få världen på rätt köl igen. Det är så uppenbart nu att vi behöver göra en hel del stora förändringar.
Juni 2023

HÄLSOSAMTAL NOREMALM

 ”Hälsopanelen Linus Noremalm” har funnits ett tag och intervjuar kunniga människor inom hälsa. Det var Ingemar Ljungqvist som introducerade oss, och vi gjorde några live-sändningar tillsammans. Linus själv har stor kompetens inom näringslära och hälsa.
April 2023

NYHETSMORGON I TV4

TV4 kom och intervjuade oss i tre dagar i rad. Detta var 2012 då Naturlig Syn råkade ”slinka igenom”. Vår verksamhet uppmärksammades i mainstream media. Kort därefter gick mediadreven igång. Det var tydligen inte meningen att detta skulle komma ut …
April 2012

LIGHT OF LOTTA

Lotta och Anita om hur vi människor kan använda solen till vår fördel hälsomässigt. Vi pratar om våra naturliga ”solglasögon” som finns inbyggda i vårt synsystem. Hur vi använder ögonen som styr resten av kroppen i form av hormonproduktion och balans.
Juli 2023

LIGHT OF LOTTA

Anita och Lotta om hur vi människor kan använda jordning till vår fördel hälsomässigt. Vi pratar om hur vi laddar antioxidanter genom salta hav, mår bättre genom bad över huvudtaget, promenera barfota på gräs, sand, sten, klippor.
Juli 2023